top of page

EXPERTISE

KEURING

Keuring van gas en stookolieketels zijn wettelijk verplicht. Gasketels dienen tweejaarlijks gekeurd te worden, stookolieketels jaarlijks. Bij de keuring wordt gecontroleerd of de ketel veilig en goed werkt. De ketel wordt daarbij schoongemaakt, waardoor onderdelen langer meegaan. Daarna gebeurt de meting en wordt de ketel afgesteld, waardoor hij zuiniger werkt. Tenslotte krijgt u een officieel keuringsattest en verwarmingsaudit bij ketels ouder dan 5jaar.

Tarieven (excl. btw):

Gas: 120 euro + eventueel bijkomende onderdelen

Stookolie: 170 euro + eventueel bijkomende onderdelen

HERSTELLINGEN

Energiebesparing

Werkt uw verwarming niet of niet goed? Heeft u geen warm water? Wenst u uw ketel te vervangen door een zuinige condenserende ketel? Heeft u problemen met het ventilatiesysteem?

Waterbesparing

Wenst u een regenpomp om minder water te verbruiken of een waterverzachter om uw installatie te beschermen? Heeft u lekkende leiding of kranen? Wenst u een jachtbak met 2 toetsen op uw wc of een hangwc?

Op al deze vragen kunnen wij een voor u gepaste oplossing aanbieden.

EPC

Eigenaars die hun woning willen verkopen of verhuren hebben een EPC (energieprestatiecerticicaat) nodig. Het EPC is wettelijk verplicht en  dient om de potentiele koper of verhuurder te informeren over de energiezuinigheid van de woning.

Tarieven (excl. btw):

Studio: 125 euro

Appartement: 150 euro

Huis: 200-250 euro

bottom of page